Tervetuloa mukaan!

Toivomme, että Pyhän Sydämen kappeli on sinulle paikka, jossa saat levähtää ja Jumala antaa sinulle, mitä tarvitset.

Olet tervetullut myös palvelemaan eri tehtävissä. Voisitko avustaa kirkkokahvilla tai järjestää ne? Tai pitää pyhäkoulun tai kouluikäisten lasten raamattukerhon. Tai tuoda kukat alttarille, videoida messun, toimia suntiona, musisoida tai tarjota kyydin messuun tai muuhun tapahtumaan sitä tarvitsevalle. Ja on monia muita tehtäviä, joissa voi palvella.

Kysy lisää Pyhän Sydämen kappelin pastori Jari Rankiselta ja muilta vastuuhenkilöiltä. Yhteystiedot löydät sivulta Ota yhteyttä.

Tervetuloa Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisön jäseneksi

Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisön jäsenyydestä kerrotaan täällä. Se on yksi tapa tukea Pyhän Sydämen kappelissa tehtävää työtä. Jäsenyys ei kuitenkaan ole ehto toimintaan osallistumiselle. Kaikki ovat tervetulleita.

Jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenhakemus ja palauttamalle se kappeliin. Saat jäsenhakemuslomakkeen Pyhän Sydämen kappelista. Voit myös käyttää sivulta löytyvää verkkolomaketta.

Tervetuloa mukaan lähetystyöhön

Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisö tukee Siiri ja Marko Turusen työtä Saksassa. Marko palvelee pastorina ja Siiri psykologina evankelis-luterilaisessa Kolminaisuuden seurakunnassa Hampurissa. Seurakuntalaisista lähes 80 % on lähtöisin Afganistanista, Iranista tai Pakistanista.

Lisäksi Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisö tukee Suomi-kirkon työtä Japanissa Tokiossa.

Siiri ja Marko Turusen työstä kerrotaan lisää täällä ja Suomi-kirkon työstä täällä.