Marko ja Siiri Turunen

Siiri ja Marko Turunen

Turuset ovat Sleyn ensimmäiset lähetit Saksassa. He aloittivat toisen työkautensa Hampurissa Siionin ja Kolminaisuuden seurakunnissa marraskuussa 2020. Yhteistyöjärjestömme Saksassa on Luterilainen kirkkolähetys (Lutherische Kirchenmission, LKM), joka toimii Saksan itsenäisen evankelis-luterilaisen kirkon (SELK) alaisuudessa.

Hampuriin on tullut paljon pakolaisia ja monet heistä ovat löytäneet tiensä seurakuntaan. Marko pappina ja Siiri psykologina voivat olla monin tavoin auttamassa näitä ihmisiä uuden elämän alkuun kristittyinä.

Tule mukaan tukemaan Turusten työtä rukouksin ja taloudellisesti!

Marko ja Siiri Turunen

Tokion Suomi-kirkko

Tokion suurkaupungin sykkeessä toimii luterilainen Suomi-kirkko.

Sunnuntaisin kirkossa kokoontuu japaninkielinen seurakunta jumalanpalvelukseen. Lisäksi kirkossa toimii useita pienpiirejä, joissa lähetystyöntekijät kohtaavat ei-kristittyjä. Näin avautuu mahdollisuus julistaa evankeliumia niille, jotka eivät vielä tunne Jeesusta.

Auta uusia tulijoita taivaan tielle.

Tue säännöllisesti

Jokainen säännöllinen lahjoittaja on tärkeä toiminnan tulevaisuutta suunniteltaessa. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Anna kertalahja

Voit antaa lahjan evankeliumin työhön myös kertaluonteisesti. Kiitos lahjastasi, se käytetään vastuullisesti. Voit kohdistaa lahjasi tarkemmin lahjoitussivullamme.

Johannes Häkämies

Sleyn lähetysosaston osastokoordinaattori

Anu Laine
anu.laine@sley.fi