Olen Jari Rankinen, vuonna 1965 syntynyt pastori. Olen syntynyt Rovaniemellä, kasvanut Kemijärvellä ja opiskellut Helsingissä. Papiksi minut vihittiin vähän yli 30 vuotta sitten. Seurakuntapappina olen toiminut Keminmaassa ja Sastamalassa, Sleyn pastorina Tampereella ja Satakunnassa ja Suomen teologisen instituutin pääsihteerinä Helsingissä. Nyt saan palvella vireässä messuyhteisössä Pyhän Sydämen kappelissa Helsingin Kalliossa.

Asumme puolisoni Minnan kanssa Kauniaisissa. Meillä on kaksi poikaa ja kolme lastenlasta. Minua virkistäviä harrastuksia ovat kalastus, metsästys ja muutenkin luonnossa liikkuminen. Meillä on mäyräkoira Felix, jota ei tarvitse houkutella mukaan. Pidän lukemisesta, erityisen mieluisia aiheita ovat teologia ja historia.

Messuyhteisön pastorin tehtävä on tärkeä ja haastava. Se antaa paljon ja siinä riittää opittavaa. Suuri kiitos, jos voit rukoilla Pyhän Sydämen kappelin messuyhteisön puolesta. Kappeli palvelee muitakin kuin pääkaupunkiseudulla asuvia. Kappelin messut lähetetään netissä ja Radio Patmoksessa ja niihin osallistuu näiden välityksellä huomattava joukko eri puolilta Suomea ja jopa eri puolilta maailmaa.

Työhöni kuuluu vuodessa kaksi tai kolme opetusmatkaa Sleyn lähetyskentille. Voitko rukoilla myös näiden matkojen puolesta?

Evankeliumi Kristuksesta, joka kuoli puolestamme, on tärkein uutisemme. Saamme elää siitä itse ja kertoa sitä toisille.

Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta jari.rankinen@sley.fi ja puhelimella numerosta 045 359 7772.

  • Connector.

    Mukaan Jari Rankisen tukirenkaaseen?

    "Vanhimmat, jotka johtavat hyvin seurakuntaa, ansaitsevat sekä kunnioituksen että taloudellisen tuen, varsinkin ne, jotka tekevät työtä sananjulistajina ja opettajina." 1. Tim. 5:17


Mikäli haluat tukea pastorimme työtä, voit tehdä sen tulemalla mukaan hänen tukirenkaaseensa. Rukoustuki ja mahdollinen taloudellinen panos ovat työn jatkumisen kannalta hyvin tärkeitä.